PERFECT DAYS LTD... (2011)

Soundtrack k filmu Perfect Days

Nový český snímek režisérky Alice Nellis s názvem Perfect Days, který se dočkal oficiální premiéry 3.11. 2011, přináší již druhou vzájemnou spolupráci s muzikantem Honzou Ponocným, skrývajícího se pod názvem jednočlenného orchestru Circus Ponorka. Po hudební produkci pro film Mamas a Papas (nominace na ocenění Český lev v kategorii Nejlepší hudba za rok 2010) přichází nyní Circus Ponorka se čtrnácti barvitými skladbami, v nichž vedle frontmana zazní také hlasy Kláry Výtiskové (Toxique), Sašy Langošové (November 2nd) a dalších přizvaných hostů. První singl doprovázený videoklipem se jmenuje Moonshine reggae.

Slovy Honzy Ponocného k vydání desky, která je jeho druhou studiovou nahrávkou: "I když se jedná o "velký" film, tedy alespoň na naše poměry, rozhodnul jsem se, že si CD vydám sám. Samozřejmě byly možnosti vydat ho jako soundtrack u většího vydavatelství, ale ona vlastně žádná velká už neexistujou, že jo…? Proto jsem se dohodnul s mým kamarádem Richardem Maderem a CD vyjde na jeho značce Faust Records, takže Do It Yourself přístup pokračuje." 

Ke zvuku nového CD Honza dodává: "Jsem rád, že jsem mohl při tvorbě muziky zůstat u svýho, tak trošku, pankáčskýho přístupu. Alice si dokonce v několika případech vybrala do filmu i demo verze a ani v těch "studiových" se moc naleštěnýho zvuku posluchači nedočkají (jak to tam padlo, tak to zůstalo)."

CD – digipack vám pošlu domů dobírkou, stačí napsat na adresu ponorkax@volny.cz , připište, jestli chcete do bookletu napsat věnování.
Cena za CD je 200 Kč + poštovné (cena za kompletní CD-grafii 3 CD je 400 Kč + poštovné).
Pokud si chcete CD jen stáhnout, můžete třeba tady: http://music.faustrecords.com/

Recenze CD Perfect Days Ltd

Recenze MF Dnes

Recenze Musicserver

Recenze Crossroads

Recenze Týden

Filmové ukázky

www.youtube.com/watch?v=aplM2G7DU7Q
www.youtube.com/watch?v=c67XugS5GZY