2022 - New beginnings.....

10. 2. 2022

Milí přátelé, 

moc doufám, že tenhle rok bude zase o kousek normálnější... Kalendář koncertů se po hibernaci začíná pomalu zaplňovat, tak se snad někde potkáme!

Loni se pro mě jedna věc zásadně změnila. Opustil nás Meky Žbirka, se kterým jsem měl to štěstí hrát víc než 20 let (poprvé jsem s ním točil CD s názvem „Meky” ještě v minulém tisíciletí). Vyvolávám si snadno v hlavě ty skvělý koncerty, jak VŽDYCKY lidi dostal. Moc mě bavilo sledovat, jakou radost v lidech jeho hudba působila, jak si užívali a furt se usmívali... Bylo boží stát u toho všeho vedle něj na pódiu. 

Jeden z posledních momentů, kdy jsme spolu hráli, byl tribute koncert pro mého dalšího mnohaletého souputníka Ivana Krále. Tuhle krásnou slavnost natočila ČT a tady si ji můžete pustit.

Já koncert začínám a Meky ho končí…

Je mi hrozně smutno, že oni dva jsou pryč. Zároveň si pořád uvědomuju, jak velký privilegium bylo stát tolik let vedle nich na pódiu.

Takže přichází čas věnovat se víc Circusu Ponorka! Mám natočenou velkou část čtvrtého CDčka a už se nemůžu dočkat, až ho v září pustíme ven. Poprvé vyjde i na LP.  

Spoustu šťastnýho času trávím psaním muziky pro filmy, divadla i seriály. Kdybyste chtěli, můžete se tady mrknout na klip k písničce Rain, která se objevila v kultovním seriálu Petra Zelenky Dabing Street.

Po pár letech letech se chystá do kin novinka Alice Nellis, a já k ní s velkým potěšením dělám hudbu. Film se jmenuje se Buko a je krásnej, nenechte si ho ujít! 

Ale hlavně se začíná zase plnit koncertní kalendář, tak se snad brzy uvidíme. 

Mějte se krásně, ahoj! H.

Více novinek