To už je fakt 2024??

28. 1. 2024

A já zas nenapsal ani jednu novinku loni, koukám. No už mě znáte, takže se snad ani nemusím omlouvat, žejo.  Loni jsem nepsal, protože jsem měl strašně moc (krásný!) práce. A mě mnohem víc baví hrát, než psát. 

Kromě spousty božích koncertů na nádhernejch místech (mrkněte do sekce Koncerty) jsem si v červnu užil třeba Metronome Festival. Tam jsem hrál s úžasnou Angličankou Emily Burns (a vy o ní ještě uslyšíte, a to nejen proto, že se mnou nazpívala můj novej singl Joyride Joyride - kterej vyjde v dubnu a bude to první singl z novýho alba, který vyjde v září a jmenuje se Lost Angels – konec reklamy...). 

Na konci srpna, cestou s rodinou na Jadran, jsem se stavil v Poděbradech na festivalu filmový hudby Soundtrack, kde jsem zahrál svoje písničky z filmů Alice Nellis. Od tý doby mi musej všichni vykat, protože mi tam dali nějakou medaili a protože jsem tam hrál s malým orchestrem! Je kouzelný slyšet, jak vaše písničky hrajou špičkový muzikanti z úplně jinýho žánru (Epoque kvartet a jejich kamarádi). Za to patří dík nejen jim, ale i Kájovi Heřmanovi, kterej umí ty písničky rozepsat do těch partitur!! No nic, jdu si objednat vlastní bustu...

Dva měsíce poté další taková pecka - na Blues Alive v Šumperku jsem měl možnost nejdřív zahrát jako Circus Ponorka v narvanym kostele, a pak jako Mick and Keith Revival Band - což byla jednorázová kapela, kterou jsem postavil na oslavu osmdesátin těhle dvou mladejch pružnejch chlápků. Byla to od Blues Alive velkorysá nabídka, protože jsem si mohl sám sestavit kapelu z nejlepších českejch muzikantů - a podle toho to vypadalo. Ještě teď mě mrazí, jakou to mělo atmosféru. Dík všem, hlavně hvězdný zpěvačce a tanečnici Mikey Ariel!

Samozřejmě, že z toho všeho mám videa, a mohl bych je dát na Youtube, a tak, ale znáte mě. Radši hraju, než organizuju… 
Tak snad se letos dočkáme aspoň tý desky, to už vypadá dost nadějně!! Stay tuned!! 

Mnohem častěji než sem chodím na FB, tam mě najdete jak na mém osobním profilu Honza Ponocný, tak i na nové stránce Circus Ponorka. Tam všude hrozí, že dám nějakou novinku - a to dřív, než za rok.  Ahoj Ponor...:-D
 

Více novinek